Online Netwerkbijeenkomst

1 November 2020 van 10 – 16 uur

Welkom bij Meerstromenland in Dialoog. Het beginnende Dialoog Netwerk in Nederland. Hier vind je het programma voor de dag: het tijdschema, de bijbehorende links naar korte verslagen van de dialogen (zodra beschikbaar).

9.45     Aankomst in onze gezamenlijke virtuele ruimte

10.00 -12.00 — Dialoog over organiserend principe DNN

Check-in, input en dialoog over de “zwermende” aard van ons netwerk, inventarisatie van thema’s voor onze Open Space: Dialoog in kleine groepen en plenair;

De dialoog over zwermen voerde ons langs: ritme, klank, melodie, dynamiek en vorm.
We deden dit zwermend met Juliane Tissen in de punt. Zij sprak en in de stiltes die zij liet vallen kon iedereen zeggen wat er in haar of hem opkwam. 

12.00 -14.00 — Open Lounge

Ontmoet elkaar, lunch met elkaar, of voer interessante gesprekken, geheel naar eigen keuze, zoals je in een café of in een pauze ruimte zou kunnen doen. Geheel vrijwillig en vrijblijvend: Neem plaats aan een van de tafels, en ontmoet informeel dialoog- collega’s.

14.00 – 16.00 — Open Space & Reflectie

Iedereen krijgt de gelegenheid om thema’s aan te dragen die op dit moment voor jou actueel zijn voor een Open Space. De thema’s worden door de initiatiefnemers toegelicht in een korte pitch en dan worden de Open Space ruimtes geopend. Na afsluiting reflecteren we en sluiten we af in de plenaire ruimte.