Dialoog Netwerk Nederland
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorwaarts Vitaliteitsmoment DNN

18 januari 2023 @ 15:00 - 17:00

Gedurende dit voorwaarts moment gaan wij nadenken over de concrete vormgeving van de profielen voor de website. Een aantal leden zijn hier al mee aan de slag gegaan. Welke informatie is relevant? Hoe veel? Hoe weinig? Wil je hier mede over nadenken dan ben je van harte welkom.

Maandelijks is er voor iedereen gelegenheid om deel te nemen aan de onlinebijeenkomsten die tot doel hebben de verbinding binnen het netwerk te onderhouden en uit te breiden. Een maandelijks zwermmoment.
De ene maand is er ruimte voor dialogisch onderzoek naar een onderwerp met als doel het levendig houden van het netwerk. De andere maand staan meer praktische aspecten van het bouwen van het netwerk en de continuïteit ervan centraal. We doen dit dus om en om: verdieping van en vormgeven aan de vitaliteit van het netwerk.
Wees welkom om je aan te sluiten bij deze gesprekken, ze vormen als het ware de hartslag van het netwerk. Participeer bijvoorbeeld in een verdiepend gesprek met een thema dat je aanspreekt of agendeer een (onderzoeks)vraag. Je kunt op de praktische middagen ook jouw ideeën voor het netwerk inbrengen of kijken wie eventueel samen met jou iets wil initiëren.
Voel je vooral vrij om mee te doen. Dat kan in de frequentie die bij jou past.

Gegevens

Datum:
18 januari 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zoom

Organisator

DNN team
E-mail
dialoog@dialoognetwerk.nl
Bekijk de site van Organisator