Dialoog Netwerk Nederland
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema Dialoogbijeenkomst “Earth Day – Every Day”

2 april 2023 @ 13:00 - 17:00

€10

Dialoog Netwerk Nederland organiseert de komende tijd een aantal thematische bijeenkomsten. Bijeenkomsten waarbij een maatschappelijk thema centraal staat voor mensen die daarover graag in dialoog gaan.

De volgende thema bijeenkomst zal plaatsvinden op 2 april 2023 van 13.00 tot 17.00 onder begeleiding van ervaren dialoogbegeleiders. Het thema zal van deze middag is: “Earth Day – Every Day”
We gaan in op de vraag: Hoe kunnen wij samen voor onze planeet zorgen?

In elk systeem of organisme, in elke organisatie is samenwerking van alles wat leeft noodzakelijk. Zelfs een mens – hoe klein we in dit universum ook zijn – heeft ouders nodig, en bloedverwanten, en vrienden, buren enz. Maar ook professionals, zoals leraren, artsen, diëtisten, therapeuten, coaches – hebben elkaar nodig om zich te ontwikkelen.

Wat heeft de aarde nodig, en hoe kunnen wij daaraan bijdragen?

Plaats: Grytte, Maliebaan 45, 3581CD Utrecht.

Er is plek voor 24 deelnemers.

De bijdrage in de kosten is p.p. €10,- (ter plaatse)

We vragen deelnemers om commitment met de principes van dialoogvoering waarbij er ruimte is voor ieders ervaring en reflectie en we er niet naar streven om elkaar te overtuigen of ons gelijk te halen.

Door deze themabijeenkomsten te organiseren, zijn we als dialoognetwerk aan het ontdekken wat dialoog bijdraagt aan het bespreekbaar maken van complexe maatschappelijke onderwerpen.

Heb je belangstelling voor deze themadialoog en doe je graag mee dan kun je je voor 26 maart aanmelden door een mail te sturen naar: dialoog@dialoognetwerk.nl

Gegevens

Datum:
2 april 2023
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

DNN team
E-mail
dialoog@dialoognetwerk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Utrecht