Dialoog Netwerk Nederland
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema dialoogbijeenkomst Corona

27 november 2022 @ 13:00 - 17:00

EUR10

Dialoog Netwerk Nederland organiseert de komende tijd een aantal thematische bijeenkomsten. Bijeenkomsten waarbij een maatschappelijk thema centraal staat voor mensen die daarover graag in dialoog gaan.

Als eerste thema is gekozen voor de effecten van de Corona-pandemie. Waar raakt Corona?

Iedereen heeft eigen ervaringen met Corona en de sporen die dat heeft achtergelaten. Daarover een open gesprek voeren en het moeilijk benoembare delen kan helen en geeft wellicht informatie over hoe we in de toekomst kunnen en willen handelen.

Is nu de tijd aangebroken om met elkaar te kijken naar wat er is gebeurd, om te delen en te helen en om daar iets van te leren?

Wij denken van wel en nodigen je graag uit om daarover op zondagmiddag 27 november van 13.00 tot 17.00 met elkaar in dialoog te gaan onder begeleiding van ervaren dialoogbegeleiders.

Dat kan live bij Grytte, Maliebaan 45, 3581CD Utrecht.

Er is plek voor 24 deelnemers.

De bijdrage in de kosten is p.p. €10,- (ter plaatse)

We vragen deelnemers om commitment met de principes van dialoogvoering waarbij er ruimte is voor ieders ervaring en reflectie en we er niet naar streven om elkaar te overtuigen of ons gelijk te halen.

Door deze themabijeenkomsten te organiseren, zijn we als dialoognetwerk aan het ontdekken wat dialoog bijdraagt aan het bespreekbaar maken van complexe maatschappelijke onderwerpen.

Heb je belangstelling voor deze themadialoog en doe je graag mee dan kun je je voor 20 november aanmelden door een mail te sturen naar: dialoog@dialoognetwerk.nl

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
EUR10
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

DNN team
E-mail
dialoog@dialoognetwerk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Utrecht