Dialoog Netwerk Nederland
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialoog & Improvisatie

14 april @ 18:30 - 21:00

€20

Dialoog – als georganiseerde vorm van communicatie – opent door het afstemmen op een aantal gespreksregels een ruimte, waarin inhoud zich vrij kan ontplooien. Deze dialoog helpt om over wezenlijke dingen te communiceren, laat je dichter bij je eigen essentie komen. Anders dan in veel vormen van gesprek of discussie kun je in de dialoog loskomen van de sociale verwachting om te moeten re-ageren, er iets van te moeten vinden, je argumenten in je hoofd klaar te zetten, om de ander voor te zijn of om in de stroom van argumenten nog mee te kunnen doen.

Dialoog geeft door een aantal te beoefenen regels de ruimte waarin iedereen gehoord kan worden, ruimte aan het gewaarworden van hoofd, hart en buik. Er ontstaat ruimte voor zelfonderzoek dat zicht geeft op wat nu voor jou van belang is. Door verdwijnende sociale verwachtingen ontstaat er een sfeer van rust en vertrouwen. Het “denken kan transparant worden”. Zonder vastgelegd thema kan zich ontvouwen wat zich in het NU aandient. Een groep, die de dialoog op de wijze voert wordt van keer tot keer sterker volgens David Bohm. Een bron van vitaliteit en inspiratie.

De improvisatie op instrumenten geeft ruimte aan voelen en waarnemen. Je hoeft er niets voor te kunnen, niet je best te doen, wel jezelf durven te zijn. En zin hebben in het ontdekken van andere lagen in jezelf naast de verbale laag. Luisteren mag uiteraard ook.

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://www.cedercoaching.com/aanbod

Organisator

Ceder – ruimte voor dialoog & improvisatie
Telefoon:
+31625365539
E-mail:
info@cedercoaching.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Centrum Vaktherapie
Elisabeth Strouvenlaan 51 A
Maastricht, Limburg 6214 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625365539
Bekijk de site van Locatie