Mijn Profiel

Voornaam
Erwin
Achternaam
Elling
Email
erwinelling@gmail.com
Informatie over

In mijn werk word ik geleid door mijn liefde voor mensen die samen iets nieuws willen creëren. Ik krijg energie van meewerken aan vooruitgang en verbetering. Van met elkaar verbeelden en aan iets bouwen. Ook – of júist – als dat soms uitdagend is. Ik begrijp wat dat vraagt en zet mij er voor in dat we echt resultaat gaan behalen.

De afgelopen 15 jaar begeleidde ik teams bij strategie, organisatieontwikkeling en innovatieprocessen. Ik doe dit in het bedrijfsleven, in de zorg, in het onderwijs en bij de overheid. Telkens blijkt dat veel van wat er nodig is er al is. Maar vaak ongezien, op de verkeerde plek of afgescheiden van de rest, waardoor het niet van waarde kan zijn voor het geheel.

Door het toevoegen van overzicht, kalmte, scherpte en onverwachte perspectieven stel ik directies in staat om de samenhang en onderliggende structuur van hun organisaties in beeld te krijgen. Om te zien wat er speelt, waar oorzaken van uitdagingen liggen, waar de potentie zit en wat er dan mogelijk is. En om te doen wat er nodig is om vooruit te komen.

Achtergrond
Universitair opgeleid op het snijvlak van management en ICT, aangevuld met kunstacademie. Na lange tijd in de creatieve industrie, de focus verlegd naar strategie, ontwikkeling en leiderschap.
Missie/belofte
Creatief potentieel ontsluiten. In organisaties, teams en mensen.
Ervaring met dialoogbegeleiding
Opgeleid bij Leerweg Dialoog. Sindsdien is dialoog een vast ingrediënt in alle trajecten die ik vormgeef en begeleid.
Erwin Elling heeft nog geen blog bericht gemaakt.